Rahoittajat

Nessling_logo_260x199

Maj ja Tor Nesslingin Säätiö

Maj ja Tor Nesslingin Säätiö toimii ilman, maan ja veden puolesta tukemalla ympäristönsuojelua edistävää tutkimusta sekä tutkitun ympäristötiedon siirtymistä yhteiskuntaan ratkaisuiksi. Meriroskahaaste yhdistää hienosti säätiön tavoitteita, joista vesien, erityisesti Itämeren suojelu on ollut keskeinen tuen kohde koko säätiön 45-vuotisen olemassaolon ajan. Säätiönn uuden strategian mukaisesti tavoitteena on tukea erityisesti systeemisiä ja skaalautuvia ratkaisuja, joita säätiö odottaa haastekilpailun tuovan tullessaan.

 

S-ryhmä

S_ryhmä_logo_260x56
 

S-ryhmä on suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 600 toimipaikkaa.   Merkittävänä toimijana S-ryhmä haluaa auttaa asiakkaitaan kierrättämisessä ja tukea uusia ratkaisuja, jotka vähentävät mereen päätyvän roskan määrää. Omassa toiminnassaan syntyvät jätteet S-ryhmä kierrättää ja hyödyntää lähes 100-prosenttisesti.

 

Muut tukijat:

 

Joukon Voima

Joukon Voima on suomalainen joukkorahoittamiseen erikoistunut yritys. Sen toiminta keskittyy erityisesti uusiutuvan energian tuotantoa ja ympäristöystävällisyyttä edistävien hankkeiden ja mahdollisten rahoittajien yhdistämiseen. Joukon Voima on mukana tukemassa merten suojelua lahjoittamalla kolmelle valitsemalleen Meriroskahaasteen finalistille tai finalistijoukkueelle ilmaisen joukkorahoituskampanjan.

Julkaistu 2.1.2018 klo 14.09, päivitetty 5.3.2018 klo 18.15